Bleiswijk – Donderdagavond 18 juli heeft er een flinke aanrijding plaatsgevonden op de Nachtegaallaan in Bleiswijk.

Een automobilist reed omstreeks 17:55 uur op de Nachtegaallaan waar de bestuurder eerst een andere auto heeft geschramd en daarna enkele meters verderop met zijn voertuig tegen een boom botste. De bestuurder heeft zijn auto in de bocht aan de Nachtegaallaan in de bossages tussen twee bomen geparkeerd.

Omstanders hebben direct eerste hulp verleend aan de bestuurder waarop ook direct de hulpdiensten werden gealarmeerd. De politie, ambulance en zelfs het Mobiel Medisch Team (MMT) kwamen snel ter plaatse. De man welke vermoedelijk onder invloed was, is behandeld door het ambulancepersoneel waarna hij voor verdere behandeling is vervoerd naar het ziekenhuis. De ondersteuning van het MMT bleek uiteindelijk niet nodig waarop zij weer snel retour konden naar de basis Rotterdam The Hague Airport.

De politie is met de ambulance meegereden, vermoedelijk omdat de man onder invloed was van alcohol. In het voertuig zouden meerdere blikjes bier zijn aangetroffen, uit onderzoek moet blijken of de man ook daadwerkelijk alcohol of andere verdovende middelen tot zich heeft genomen.

De verkeersdienst van de politie is kort ter plaatse geweest om naar de situatie te kijken, zij hebben geen onderzoek gedaan. Een bergingsbedrijf komt ter plaatse om het voertuig mee te nemen.

Zowel de boom als het voertuig liepen flinke schade op.