Berkel en Rodenrijs – Maandagmiddag 13 mei heeft er omstreeks 16:00 uur een straatroof plaatsgevonden in de omgeving van de Offenbachplantsoen in Berkel en Rodenrijs.

Het slachtoffer is hierbij door een groep van 5 jongens op fietsen klemgereden en eiste geld. Het slachtoffer kwam door het klemrijden ten val met zijn fiets en is geslagen door de daders. Of de daders iets hebben buitgemaakt is niet bekend.

 

UPDATE 19-07-2019: 

De politie maakt bekend dat er na grondig onderzoek deze week vijf aanhoudingen zijn verricht. De daders  jongens van 14-17 jaar, waarvan één uit Bergschenhoek en de andere vier uit Berkel en Rodenrijs.

 

 

Heeft u iets gezien of heeft u mogelijk camerabeelden ?

De politie is een Burgernetactie gestart, buurtbewoners in de omgeving van Offenbachplantsoen welke zijn aangemeld bij Burgernet hebben een email ontvangen. Heeft u iets gezien ? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de politie via telefoonnummer: 0900-8844.