Berkel en Rodenrijs – Woensdagmiddag zijn er twee winkeldieven aangehouden die op strooptocht waren in het centrum van Berkel en Rodenrijs, bij een poging om te vluchten ontstond er een aanrijding.

Twee winkeldieven werden woensdagmiddag betrapt op diefstal van diverse genees- en verzorgingsmiddelen uit een supermarkt. Toen de twee wilden vluchten, door met de personenauto uit een parkeervak te rijden, botsten ze tegen een andere personenauto. Hierbij is enkel lakschade ontstaan. De inzittenden probeerden nog te voet te vluchten maar konden al snel in de omgeving worden aangehouden.

In het voertuig lagen meerdere plastic tassen met daarin verschillende genees- en verzorgingsmiddelen, uit onderzoek is gebleken dat niet alles uit de Hoogvliet supermarkt om de hoek is gestolen. De politie heeft contact opgenomen met verschillende winkels binnen Lansingerland om te achterhalen waar de artikelen dan wel vandaan komen. Dit is vooralsnog onbekend. Het gaat voornamelijk om artikelen als: Voltaren Gel Extra Sterk (25,- per stuk) en Fixodent Plus (zo’n 6,- per stuk). Het totaalbedrag van de gestolen goederen is ons niet bekend.

De twee mannen zijn aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De goederen zijn in beslag genomen en de recherche doet verder onderzoek, onder andere naar waar de producten vandaan komen.

De schadeformulieren zijn met behulp van de aanwezige agenten ingevuld.
IMG_4682
IMG_4590
IMG_4602
IMG_4705
IMG_4610
IMG_4676
IMG_4572