Donderdagmiddag kreeg de brandweer een melding vanwege een bestelbus die vlam had gevat, aan de industrieweg in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 15:00 uur kwam de melding binnen. Ter plaatse bleek dat tijdens het bijvullen van een aggregaat met benzine er iets is fout gegaan, waardoor de bestelbus vlam vatte. De aggregaat bleek te warm tijdens het bijvullen. Er is door de bestuurder van de bus een bluspoging gedaan, helaas mocht deze niet baten. De inzittende van de bestelbus waren daar bezig met werkzaamheden aan een glasvezelkabel al daar.

De brandweer kreeg assistentie van de tankautospuit van de Frobenstraat. De bestelbus is volledig uitgebrand. Een ambulance is alsnog ter plaatse geweest om de inzittende van de bestelbus na te kijken op verwondingen. Eén van de inzittende zal vervoerd worden naar het ziekenhuis vanwege rookintoxicatie.

 

IMG_5366

IMG_5427

IMG_5413

IMG_5419